Al Grau en Continguts Digitals Interactius de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) tots els docents procedeixen de l’àmbit del videojoc, els Serious Games i l’entreteniment temàtic. La majoria dels professors tenen la seva pròpia empresa de videojocs o bé treballen per una gran companyia del sector. Això facilita una constant actualització dels continguts i mètodes, incorporant sempre les darreres tendències que sorgeixen en aquest camp.

Com alumne comptaràs amb excel·lents professors com: Òscar Garcia-Pañella, Coordinador acadèmic d’ENTI-UB i investigador en Gamificació i Serious Games; Richard-Hebert, especialitzat en entreteniment temàtic i jocs aplicats; Carlos Coronado, expert en el disseny de jugabilitat, entre molts altres. Per tant, de la mà del millor equip docent aprendràs a conceptualitzar, dissenyar, produir i gestionar Serious Games i a aplicar els fonaments de la gamificació.

Mentre estudiïs a ENTI-UB, aprendràs a emprar mecàniques de joc a entorns i aplicacions no lúdiques amb la finalitat de potenciar la motivació, la concentració, l’esforç, la fidelització i altres valors positius comuns a tots els jocs. Es tracta d’una nova i poderosa estratègia per influir i motivar els usuaris. De fet, una correcta implementació d’estratègies de gamificació permet passar de la mera connectivitat a l’engagement, aconseguint que els membres d’una comunitat participin d’una manera dinàmica i proactiva en accions que generalment requereixen un esforç de voluntat.

Així doncs, durant aquest Grau aprendràs a integrar les dinàmiques de joc en entorns no lúdics. Es tracta d’un fenomen amb un gran potencial. A més, en els darrers anys, s’ha produït un creixement exponencial de l’ús dels videojocs i això ha despertat un major interès i la seva aplicació a altres àmbits no necessàriament lúdics: salut, esport, fisioteràpia, comunicació, psicologia, educació, etc. I en tot tipus de formats existents, tant analògics com digitals (PC, Mac, smartphone, tauleta, consola, cinema, vídeo o música).

Si vols obtenir una formació de qualitat i actualitzada sobre Serious Games i gamificació, ara ho tens més fàcil que mai amb el Grau en Continguts Digitals Interactius d’ENTI-UB. Vine a estudiar amb els millors creatius i professionals d’aquest sector.