Skip to content

Webinar “Música i So per a Experiències de l’Entreteniment”

La música és un element essencial en els moments d’entreteniment. Ens acompanya al cinema, ens acompanya a les sales de concerts i clubs, i és imprescindible per donar solidesa als universos digitals creats pels videojocs o les noves tecnologies VR.

En aquest webinar online gratuït, alguns professors del “Màster de Música i So per a Experiències de l’Entreteniment” d’ ENTI Sound, ens parlaran dins de les seves àrees d’experiència respectives de com la música i el so enriqueixen els nostres moments d’oci i de com diverses aplicacions tecnològiques porten més enllà la música en els nous entorns digitals.

El webinar online serà a través d’una sessió de l’aplicació de videoconferència ZOOM el 16 de Juny a les 18h. Per accedir podeu registrar-vos en aquest enllaç

El contingut d’el webinar i els professors participants són:

Ivan Capillas: “La música: el poder de canviar una història”.

Ivan Capillas és compositor de música per a cinema, documentals i videojocs i ha estat nominat i premiat en nombrosos festivals.

David Font: “Interacció entre els videojocs i la música comercial”. Anàlisi de casos reals: Hans Zimmer a Metal Gear Solid.

David Font ha realitzat tasques de programació i composició d’àudio per a empreses de videojocs a nivell internacional.

Dr. Isidro Navarro: ‘La Realitat Virtual, noves oportunitats per a l’expressió musical’. Espais d’innovació pel desenvolupament creatiu i professional.

Isidre Navarro és doctorat en arquitectura i Investigador en Realitat Virtual i Augmentada. Exerceix com a CEO de Labs4Reality.

Jaime Bermúdez: “Música i So en entorns interactius”.

Jaime Bermúdez és compositor musical, enginyer de so especialitzat en disseny sonor i postproducció i cofundador de l’estudi Campfire Games.

Marc Marzenit: “Producció Musical: nous processos col·laboratius entre el productor i la tecnologia musical”

Marc Marzenit és enginyer d’àudio, compositor, DJ i productor musical. És fundador de la plataforma educativa Aulart, i de projectes científic-artístics com Zero Gravity Band i My Artificial Muse.

La sessió online serà moderada pel Dr. Israel David Martínez, director del Màster en Música i So per a Experiències de l’Entreteniment que farà també una explicació del contingut del màster i les seves sortides professionals.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!