El professor d’ENTI-UB, Samuel Molina ‘FuKuy’ ha publicat un vídeo on quatre desenvolupadors de videojocs parlen sobre l’actualitat del sector i discuteixen temes relacionats amb la creació de jocs. A FuKuy l’acompanyen Fernando Ruiz Calderón l_draven i Rafa Laguna, també professors d’ENTI-UB i Carla Sevillano, alumna d’ENTI-UB, productora i directora creativa de Geneva Games.

Carla Sevillano ha respost a les preguntes i dubtes sobre la formació de videojocs per part dels participants, explicant la seva motivació per estudiar a ENTI-UB: “El Grau Developer combina la part més tècnica com la programació amb la part més creativa, és a dir, el disseny de videojocs i de nivells”.

De la mateixa manera, Carla Sevillano ha donat molta importància en aprofitar al màxim totes les oportunitats de les pràctiques i projectes del Grau: “És una excel·lent manera de construir el teu portafoli. Quan acabes la carrera, com millor siguin els teus projectes més facilitat tindràs per entrar al mercat laboral”.

Fernando Ruiz ha posat en relleu la importància de tenir un equip docent que combina la docència amb la seva activitat i que aconsella a tots els alumnes.

Podeu veure la xerrada completa al següent enllaç.